[...] W chłodnym i suchym miejscu, w zamkniętym opakowaniu, niedostępnym dla małych dzieci. Składniki: woda, beta-alanina, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i kwas L-askorbinowy, dwutlenek węgla, aromat, substancje konserwujące: sorbinian potasu i benzoesan sodu, barwniki: czerwień koszenilowa i żółcień pomarańczowa - mogą mieć szkodliwy [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] W chłodnym i suchym miejscu, w zamkniętym opakowaniu, niedostępnym dla małych dzieci. Składniki: woda, beta-alanina, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i kwas L-askorbinowy, dwutlenek węgla, aromat, substancje konserwujące: sorbinian potasu i benzoesan sodu, barwniki: czerwień koszenilowa i żółcień pomarańczowa - mogą mieć szkodliwy [...]
[...] W chłodnym i suchym miejscu, w zamkniętym opakowaniu, niedostępnym dla małych dzieci. Składniki: woda, beta-alanina, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy i kwas L-askorbinowy, dwutlenek węgla, aromat, substancje konserwujące: sorbinian potasu i benzoesan sodu, barwniki: czerwień koszenilowa i żółcień pomarańczowa - mogą mieć szkodliwy [...]
[...] Jest to organiczny związek z grupy flawanoidów glikozydowych naturalnie występujących w roślinach. Posiada właściwości antyoksydacyjne. Składniki: Witamina C (kwas L-askorbinowy, L-askorbinian wapnia), chlorowodorek L-lizyny, maltodekstryna, glukonian cynku, bioflawonoidy cytrusowe, aromat, kwercetyna, substancja słodząca (sukraloza), [...]
[...] i siarczyny), płatki ziemniaczane 22,9%, warzywa suszone 10% (cebula, czosnek), białko drobiowe 7,1%, albumina (jaja), sól, glutamina, przeciwutleniacz: witamina C (kwas askorbinowy), arginina, pieprz czarny. Sposób użycia Zawartość saszetki przesypać do miseczki i dokładnie wymieszać z 200- 220 ml zimnej wody. Ciasto odstawić na 10-15 minut, [...]
[...] siarczyny), płatki ziemniaczane 22,9%, warzywa suszone 9,9% (cebula, czosnek 4,4%), białko drobiowe 7,1%, albumina (jaja), sól, glutamina, przeciwutleniacz: witamina C (kwas askorbinowy), arginina, pieprz czarny. Sposób użycia Zawartość saszetki przesypać do miseczki i dokładnie wymieszać z 200- 220 ml zimnej wody. Ciasto odstawić na 10-15 minut, [...]
[...] produkcji kolagenu w celu zapewnienia prawidłowego funkcjonowania kości i chrząstki. Składniki: hydrolizat kolagenowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromaty, kwas l-askorbinowy, substancja słodząca: sukraloza, barwnik: koszenila. Zalecane porcjowanie Zawartość 1 saszetki rozpuścić w 200 ml wody. Stosować raz dziennie, pomiędzy posiłkami. [...]
[...] rodników oraz wspomaga działanie układu odpornościowego. Składniki: sok z owoców dzikiej róży (Rosa canina l) odtworzony z zagęszczonego soku z dzikiej róży, kwas L - askorbinowy - źródło witaminy C. Zalecane porcjowanie Dwa razy dziennie po 25 ml, pół godziny przed posiłkiem. Nie należy przekraczać zalecanej do spożycia dziennej porcji [...]
[...] układu nerwowego - pomaga w prawidłowym funkcjonowaniu układu odpornościowego - pomaga w utrzymaniu prawidłowych funkcji psychologicznych Składniki: Witamina C (kwas L-askorbinowy) SPOSÓB UŻYCIA Należy wsypać 1 porcję do naczynia, a następnie dodać 200 ml wody i wymieszać. Spożyć 1 raz dziennie w trakcie posiłku. 1 porcja proszku (2 g) = 1 [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
[...] objawów jest MOŻLIWE. -moim skromnym zdaniem witamina C jest za bardzo zdemonizowana przez środowisko naukowe, a zbyt mocno przeceniana przez skrajnych altmedowców. Kwas askorbinowy jest stosunkowo bezpiecznym suplementem i zwiększenie jego podaży przez kilka dni nie powinno nieść za sobą żadnych konsekwencji, a może przynieść fajne rezultaty [...]
[...] Relief Zawartość jednej porcji zaw: % RWS * Wapń (z węglanu wapnia)(z Comforteze) 223 mg 28% Magnez (z wodorotlenku magnezu) (z Comforteze) 22 mg 6% Witamina C (kwas l-askorbinowy) (z Comforteze) 20 mg 25% Potas (z wodorotlenku potasu) (z Comforteze) 10 mg 0,5% * % referencyjnej wartości spożycia KUP TERAZ [...]